Geschiedenis

krantenartikel ingescand resizedSilvolde – In 1977 begonnen Eddy en Thea Westerhof hun snackbar in het voormalige historische pand waar ooit een beschuitfabriek van de familie Heiming was gevestigd in het centrum van Silvolde. Door de gunstige ligging aan een doorgaande weg, grote parkeerplaats aan de Markt en het kerkplein, de gezelligheid, de goede kwaliteit van onze producten, de lange openingstijden, lunchen zakenlieden en andere gasten er tussen de middag en komen jong en oud er ’s avonds bijeen om gezellig bij te kletsen.

 

IMG 0002 2

 

 

 

 

 

 

 

In 1983 kwam uit een hobby geboren, de eerste verkoopwagen. Samen met zoon Mark werden in de loop der jaren de activiteiten buiten de deur divers uitgebreid. Niet alleen in Silvolde, maar zelfs tot diep in de regio.  

IMG 0009IMG 0011 3 

 In 2000 kwam er een nieuwe en grotere snackwagen bij om de markt beter en sneller te kunnen bedienen. Ook werd er een terreinwagen aangeschaft die geschikt is voor elke locatie.

IMG 0014 

In 2001 heeft onze snackbar- eetcafé de inrichting een opknapbeurt gekregen. Kapvergunning hebben we niet gekregen! Deze is dus intact gebleven.

   Oud                                                                                                                                                                    Nieuw 

IMG 0004 2 IMG 6602 Custom

 In 2009 is onze eerste verkoopwagen volledig gerestaureerd en gemoderniseerd. Ook werd er in dit jaar een luxe verkoopunit aangeschaft. Deze is uitermate geschikt voor grote evenementen en festivals waar meerdere verkooppunten worden ingezet.

Old timer Pinkstermeeting Ulft 28