Evenementen

Al vele jaren is de evenementenservice van Smikkeltje Silvolde aanwezig bij diverse evenementen, festivals en feesten. Ons werkgebied is voornamelijk de regio’s Achterhoek, Liemers, Betuwe, Veluwe, stadsregio Arnhem - Nijmegen, stedendriehoek Apeldoorn - Deventer - Zutphen (gelegen in Gelderland), Salland en Twente (gelegen in Overijssel).

Wagenpark

Bedrijven, particulieren, overheidsinstellingen, stichtingen en verenigingen behoren tot onze klantenkring. 

In de evenementencatering gebruiken wij representatieve en goed onderhouden verkoopwagens, verkoopunit en materiaal. Indien het nodig is huren wij materiaal in om aan alle noodzakelijke wensen van opdrachtgevers te kunnen voldoen. Onze verkoopwagens, verkoopunit en materiaal zijn niet beschikbaar voor verhuur en zijn alleen voor eigen gebruik.

Door de jaren heen hebben wij op basis van kwaliteit en degelijkheid een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij hebben goede contacten met meerdere professionele cateraars en verhuurbedrijven die gericht zijn op de evenementenbranche.

Carnaval 

Volksfeest

Dorpsfeest

Voetbaltoernooi

Paardenconcours

Oldtimertreffen

Zomermarkt

Kermis 

Schuttersfeest

Stadsfeest

Automeeting

TrekkerTrek

Toneelvoorstelling

Muziekvoorstelling

Betaalbare kwaliteit is uw waarborg en onze zorg. Wij hebben de faciliteiten om bovenstaande evenementen professioneel uit te kunnen voeren.